OSTRAVAK v podzimních krajských volbách nebude kandidovat

27.02.2020 TISKOVÉ ZPRÁVY

Od léta loňského roku probíhala jednání mezi zástupci ODS, KDU-ČSL, STAN, TOP 09 a hnutím Ostravak o vytvoření společné kandidátky do nadcházejících voleb v Moravskoslezském kraji. Hlavním smyslem tohoto projektu bylo nabídnout voličům opravdovou alternativu k silnému hnutí ANO. Dalším cílem mělo být vytvoření konkrétního konstruktivního programu, který by pomohl rozvoji v současnosti stagnujícího kraje.

Na základě rozhodnutí KDU-ČSL a STAN kandidovat samostatně, byla jednání v minulých dnech ukončena. Následně jsme dostali nabídky spolupracovat na jednotlivých kandidátkách. Těchto nabídek si vážíme, rozhodli jsme se je však nevyužít.

Nadále se tak budeme věnovat výhradně práci pro město Ostrava a jeho městské obvody.

Autor: Tomáš Málek

Tomáš Málek zastupitel / člen Komise sociální, zdravotní a pro rovné příležitosti / člen Výboru pro udělování čestných občanství a cen města

Ostravak na facebooku Ostravak na twitteru Ing. Leopold Sulovský, senátor za Ostravak hnutí občanů, volební obvod č. 71 Ostrava
Neváhejte nás kontaktovat